• 15.feb.2011     Kl.07:58
 • Når motivasjonen svikter...

  I dag våkna jeg bare til en dårlig dag. Jeg er fortsatt lykkelig og glad, som jeg for det meste er. Men det henger bare et svart slør over meg. Jeg merka det allerede i går. Det er så kjipt å bare ikke være på topp når man våkner.

  Men, istedet for å la det, og alt som allerede har, og kommer til å gå galt i dag ødelegge for meg, så har jeg bestemt meg for å snu det hele, og la den gode motivasjonen komme til meg på en måte jeg VET funker, men bare sjelden gidder.

  Nemlig YOGA.

  Og, det beste av det hele er at mamma på yogamatten er pur underholdning og glede for Emilia, så da slår jeg to fluer i én smekk. Vi får begge en mye bedre dag.

  Etterpå skal jeg gjøre noen ærend, og da skal jeg også innom butikken og handle inn noe deilig sunt å spise til frokost fremover. Synes middagene er fantastisk gode for tiden, men frokosten bare kjedelig. Så nå er det på tide å bli litt kreativ her i gården.

  Middag i kveld blir forresten hvitløksmarinert kyllingfilét med middelhavsgrønnsaker og tzatziki. Mmmmmm!

  (bilde fra google.dk)

   

  3 kommentarer

  Har sånne dager selv innimellom.. :/

  Mari-Anne

  15.feb.2011 kl.14:47

  Gikk det bedre etter litt yoga? Hvis ikke får du og Emilia ta en runde hoppeterapi! Med henne i armene hopper du rundt i allefall 20ganger da skal jeg love deg at du både får ledd litt og blitt litt varm! Jeg pleier å gjøre dette på Tomas! (knis)

  Perlen

  15.feb.2011 kl.17:32

  Mari: Yoga hjalp:) 20 min, og Emilia syntes det var morsomt å se mamma vimse rundt seg sjøl på gulvet:)

  Skriv en ny kommentar

  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Design av camillafredrikke.blogg.no
  hits