• 08.jun.2011     Kl.00:03
 • Når tre dager av ditt liv føles som en evighet...

  Det er akkurat sånn jeg har det akkurat nå. Har snart kommet meg igjennom dag 1 av hjemmeeksamen som varer i 3 dager. Jeg er ikke den eneste i verden som har eksamen. Jeg vet det. Og jeg er nok heller ikke den eneste som har eksamen og et barn som er under 1. år. Jeg er heller ikke den eneste som har eksamen og et barn under ett år som er forkjøla og holder på å få tenner. 

  Men, akkurat nå, så er jeg den eneste som har all the above, OG en sprukket trommehinne som gir tinnitus og en følelse av å bo under vann, samtidig som midlertidig hukommelsessvikt og skrivesperre. Det skal også nevnes at jeg føler meg over hundre år gammel når det sies at det er lenge siden jeg hadde enskriftlig eksamen at jeg rett og slett ikke aner hvordan jeg skal hverken bygge den opp eller bruke kildene mine. 

  Og eneste grunnen til at jeg har noen kilder, er fordi jeg har ei lillesøster som både er skoleflink og omsorgsfull, all rolled into one.

  SÅ, jeg er den eneste, akkurat nå, som kommer til å bruke en evighet på å komme meg igjennom de neste to dagene. Og etter disse er jeg faktisk ikke sikker på om jeg i det hele tatt har fått noe ned på papiret.

  Jaja, jeg fikk da starta å blogge igjen iallefall. En mager trøst, men dog.

   

   

  Hadde man bare vært ett år igjen...

  

  6 kommentarer

  Natascha S.

  08.jun.2011 kl.01:56

  Don't give up, you'll do just fine! :) You'll just have to ignore all these negative voices in your head ;) All the best with your exam!

  Creativboligstyling.

  08.jun.2011 kl.11:39

  Masse lykke til på eksamen!

  Hyggelig å høre fra deg igjen. Tenk at det snart er ferie og at du bare kan slappe av! :D

  Maren

  09.jun.2011 kl.08:55

  Jeg har ikke barn under ett, men ett på snart 3, jeg er høygravid med bekkenløsning, og lots and lots of ødem, men jeg har ikke vondt i ørene og ingen tenner under veis. Jeg greide å gjennomføre 4 eksamener på 10 dager, samt flytting på dag 7 av de 10 dagene. Så jeg har tro på at du får det til! HEJAHEJA! Bruk de rundt deg for alt de er verd, gråt og rop og skrik når du er sliten, så ingen glemmer at du har hovedtyngden på deg. Da er det mange som gjerne letter litt for deg! :o) You GO GIRL, og bruk gjerne meg om du vil, jeg er jo noen år etter deg i løpet, men jeg hjelper gjerne til med kilder og logisk tenking! :)

  Perlen

  09.jun.2011 kl.11:27

  Maren: Ja, men du er en wondermom og wonderstudent:) Jeg er mer average;) Takk for pepp og oppmuntrende ord:)

  Maren

  09.jun.2011 kl.12:17

  Hohoho! Det er jeg ikke! Det er bare fasade :) Er nok like average som deg! You can do it!

  Maren

  09.jun.2011 kl.12:18

  For meg er du wonderwoman!

  Skriv en ny kommentar

  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Design av camillafredrikke.blogg.no
  hits