• 04.jul.2011     Kl.08:33
 • En fødselsdag en prinsesse verdig... (Part III)

  Jeg tror vi var ganske stressa klokka 12. På innbydelsen hadde det stått at gjestene skulle komme mellom 12 0g 13, så hadde jo regna med at alt var klart klokka 12. Det eneste som manglet nå, var maten. 

  Emilias kjære "Onkel" Michael skulle frakte denne helt fra Hellerup til Højby. Og det hjalp ikke at den italienske delikatessen som lagde maten var litt forsinket fra morgenen av. Men, ingen skade skjedd. Litt over 12.30 var de endelig her, og mamma kunne puste ganske letta ut. Senter nok en gang en kjempetakk til Michael for at han hjalp til så masse denne dagen. En venn i nøden!

  Klokka 13 var nesten alle gjestene her, og fødselsdagen kunne starte og mamma kunne puste lettet ut.

  Emilia og mamma klar for action.

   

      

  Vi var utrolig heldige med været. Både dagen før, og dagen etter var det grått og trist. Vi tok også en råsjangs som ikke leide telt. Men vi skulle nok fått plass til alle inne hvis det var krise. Emilia elsker å kravle rundt i gresset, og hun brukte mye av dagen til å leke med alle de andre barna som var der.   Kledd i hvit, helt ny kjole for anledningen. Takk Den Store skaper for at vi fant en barnetøysbutikk!

   

  Etter et par timer måtte vi manne oss opp for å angripe gavebordet. Det er virkelig helt utrolig hvor Fine gaver Emilia fikk. Alt fra gåbil, til sin første dukke og masse lekkert tøy var representert på gavebordet. Så mange gaver, og faktisk ingen som hadde kjøpt det samme, eller noe vi hadde fra før. Helt utrolig! Vi er utrolig takknemlige for absolutt alt, og at alle gjestene tok seg tid til å feire sammen med oss. Overveldet er nok et passende ord. 

   

   

  Etter gavebordet var utforsket og beundret kom tiden til å servere fødselsdagskaken og å synde fødselsdagssang. Nå skal det jo sies at en 1. åring forstår fint lite av det meste, men ska-det-værra, så ska-det-værra!  Den fineste kaka menneskeheten har sett!

   

  Etter kakespisinga var det endel gjester som reiste hjem. Barna hadde holdt ut lenge, og kjøreturen hjem var enda lengre. Vi som ble igjen kosa oss videre utover ettermiddagen og avslutta med å grille hjemmelaga burgere og pølser. Sender her en takk til kjære Helle og Lilje som har evnen til å kjenne sult når jeg bare stresser rundt i min egen verden. Disse to er noen rivjern ved kjøkkenbenk og grill!

  Senere på kvelden, når barna sov, og de gjestene som ikke skulle overnatte dro hjem, ble vi sittende utenfor og høre på min elskede lillesøster Camilla Fredrikke som spilte gitar og sang de nydeligste toner. Hun hadde selvfølgelig holdt en minikonsert tidligere på dagen, og sunget og spilt for alle gjestene. Jeg er SÅ lei meg for at jeg ikke filmet noe her, men jeg tror jeg hadde nok med å eksistere akkurat da. 

  For de som allikevel vil ha en smakebit, så kan dere høre Emilias Sang nedenfor. 

  

   

  Med denne sangen vil jeg gjerne avslutte denne føl-je-tong-en med å si tusen takk til alle som delte denne dagen med oss. En eksta, spesiell takk sendes til Camilla Fredrikke. Verdens beste tante, verdens beste søster og verdens beste venninne. Glad i deg!

  12 kommentarer

  Camilla Fredrikke - Min musikk

  04.jul.2011 kl.08:41

  Naaw <3 Glad i deg også, søss :) Skulle bare mangle med hjelp. Vet at du gjør akkurat det samme for meg:)

  Perlen

  04.jul.2011 kl.09:00

  Camilla Fredrikke: I sure will:)

  Wheelbug

  04.jul.2011 kl.10:12

  Så heldige dere var med været og maten og alt! Godt å høre at festen var vellykket, må si jeg var litt spent på den der maten.... :o) Jeg hadde vært død dame om jeg skulle arrangert noe slikt! Imponerende av deg å få det til på så få dager!

  Justify

  04.jul.2011 kl.11:25

  Nice pix=)..Superfin tårta

  Karin

  04.jul.2011 kl.11:58

  Åh vilken fin tårta :D Riktigt söt!

  Mari-Anne

  04.jul.2011 kl.12:04

  Så fin en dag dere hadde! Koselig å ha minner i ettertid om en så overdådig ettårsdag : )

  Kajsa

  04.jul.2011 kl.12:44

  For en dag :D Og så fint det du hadde på deg!

  Perlen

  07.jul.2011 kl.08:47

  Kajsa: Tusen takk, Kajsa, du er alltid så søt:)

  Perlen

  07.jul.2011 kl.08:48

  Mari: Overdådig var den vel ikke:) Men har man mange venner blir det mange gjester:)

  Perlen

  07.jul.2011 kl.08:49

  Justify og Karin: Takk, søte dere:)

  Perlen

  07.jul.2011 kl.08:50

  Wheelbug: Tusen takk:) Jeg synes det er morsomt å planlege sånt. Absolutt:)

  Mari-Anne

  07.jul.2011 kl.10:50

  Joa - overdådig indeed! Men det er jo kjempesupert å virkelig slå til og lage minner en gang iblant : )

  Skriv en ny kommentar

  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Design av camillafredrikke.blogg.no
  hits