• 05.jul.2011     Kl.14:27
 • Anbefaling (på det sterkeste!)

  I går lå jeg og min elskede ektemann, så romantiske som vi er, i senga og så film. 

  Mannen (den beste!) hadde vært utrolig generøs og valgt en film som hverken var action, sci-fi, action-sci-fi eller noe annet med kloner, monstre eller vanpyrer. 

  Han hadde nemlig leid "Just Go With It", eller som den heter på dansk: "Mød min "måske" kone".

  Nå kan jeg jo, bare først, som sist, dele med dere at Adam Sandler er min absolutte favoritt når det gjelder komedie. Jeg humrer fortsatt når jeg tenker på hvordan jeg omtrent lå i krampelatter første gang jeg så "Happy Gilmore". Jennifer Aniston stopper heller aldri med å overraske meg. Hun er en skuespiller som jeg aldri husker at jeg liker. Dama er rå, vakker, morsom og overbevisende. Men allikevel, så har hun veldig ufortjent falt litt under ette alt oppstyret mellom henne og Angelina Jolie. Ikke fordi hun er dårligere enn Angelina. Snarere tvert imot. Men fordi Angelina er med memorable. 

  Tilbake til filmen, så se den. Sandler og Aniston er tidenes filmpar, siden Jolie og Pitt, og dette er ikke en film dere kommer til å kjede dere igjennom. Ei heller glemme med det første. Det er ingen dyp film nei, men genial sommerunderholdning. 

     

  6 kommentarer

  Mari-Anne

  05.jul.2011 kl.15:05

  Hihi! Den så vi også i helga : ) Fornøyelig som fy! Til og med Tomas lo av en easy peasy halvromantisk kommedie, og det er ikke ofte : )

  Silje Mariela

  05.jul.2011 kl.18:26

  Takk for tipset !:) liker slike lette underholdene filmer..:)

  Wheelbug

  05.jul.2011 kl.18:50

  Will do! :)

  Daniel

  06.jul.2011 kl.09:35

  Hmm.... Nesten så jeg fikk lyst til å se den også nå.

  Ceresa

  06.jul.2011 kl.11:52

  Fin blogg :D

  Perlen

  07.jul.2011 kl.08:45

  Daniel: Mar my words: Du kommer til å elske din første romantiske komedie:)

  Skriv en ny kommentar

  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Design av camillafredrikke.blogg.no
  hits