• 07.jul.2011     Kl.09:14
 • Vær mot andre...

  Jeg kom på en liten historie idag, som jeg bare MÅ fortelle. 

  For de som ikke kjenner til min noe spesielle "omgangskrets", hvis man overhodet kan kalle det for det når vi ikke er sammen så mye, vil jeg gjerne påpeke at jeg lar denne personen som jeg skal fortelle om forbli ANONYM. For dere som kjenner meg litt bedre, så er dere sannsynligvis fullstendig klar over hvem dette dreier seg om, men jeg ber dere respektere at jeg ikke ønsker å nevne navn. 

  Så har jeg nok helgardert meg fra alle kanter her. 

  Dette er en liten samtalesnutt som fant sted ca 6 mnd etter jeg flytta til Danmark. Én ting jeg ikke var vant til, var at folk tydeligvis har en ekstrem evne til å være bunn ærlig her. Eller, ærlig og ærlig, men man stikker i hevertfall ikke sine meninger om andre mennesker under en stol.

   

  Samtalen gikk som følger:

  ANONYM rører ved mitt sirlig krøllede (mener nå jeg), hår, grynter med nesa og sier: "Guuuuud, hvor er det slidt dit hår"

  MERETHE: "Eh, tak?" (hva skal man si???)

  PHILLIP: "Jeg synes hendes hår er vakkert!" (Fliiink Phillip!)

  ANONYM: "Ja, ja, kærlighed gør blind!" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

     

  Hææææ? Hvem sier sånt da? Nå sier jeg ikke at ANONYM ikke er i sin fulle rett til å si hva hun mener. Men, den rollen hun har i min "omgangskrets" burde tilsi at man er normalt høflig mot andre...

  ER dere ikke enige?

   

   

  10 kommentarer

  Cecilie

  07.jul.2011 kl.10:17

  Herrefred, er det mulig? Jeg hadde gitt en høyreknok ;)

  Mari-Anne

  07.jul.2011 kl.10:39

  Fantastisk flott omgangskrets du har der nede : ) Nei din kjære anonym er ikke helt riktig i hodet sitt, det er helt sikkert. Sånn kan man kanskje tenke, men du sier det bare ikke! Spesielt ikke den siste kommentaren, den første kan man jo faktisk ro seg utav...

  Og for the record - jeg har aldri syntes at håret ditt ser slitt ut, selv når du har påpekt det selv : )

  Perlen

  07.jul.2011 kl.10:44

  Mari: Takk, kjære du! Nei, det er desverre noe av "omgangskretsen" man ikke velger selv gitt:) Hehehe, selv om jeg ærlig talt er "likeglad" med hva hu synes om håret mitt så får det jo være måte på... :)

  Perlen

  07.jul.2011 kl.10:45

  Cecilie: Hehe, ja, Det her jeg gjort tusen ganger inne i hodet mitt!!!

  Cecilie

  07.jul.2011 kl.12:23

  Noen klarer bare ikke holde kjeft...du er nydelig Merethe ;) kansje hun var missunnelig ;) ;)

  Wheelbug

  07.jul.2011 kl.20:36

  hmmm, slikt sier man bare ikke?! Jeg er fulstendig klar over at håret mitt er slitt, men jeg har ikke hatt økonomi til å klippe det de siste mnd. Samme hvor nære eller fjerne venner man er så sier man da ikke slikt. Kun mamma kunne "sluppet unna" med det, tror jeg, eller kanskje Mannen...

  Perlen

  07.jul.2011 kl.21:53

  Wheelbug: Hehe, for å si det sånn. Det er heldigvis ingen venninne. Det er faktisk ingen jeg har valgt å ha i mitt liv, bare en som kom på kjøpet:) Men man venner seg til det, og det er langt fra det verste vedkommede har knytt ut av seg..

  Silje Hermansen

  08.jul.2011 kl.12:17

  Før å sitere han Trampe i Bambi: Hvis man ikke kan si noe pent, skal man ikke si noe i det hele tatt!

  Seriøst...d e lov å tenke før man snakke. Meininge kan man (dessverre;) ) ikkje nekte folk, men de treng ikkje ytres før enhver pris, særlig når de ikkje gagne nån. Æ syns nu du e smashing på håret, å æ e ikkje blind av kjærlighet.;)

  Klemklem, Silje

  Perlen

  08.jul.2011 kl.14:46

  Silje Hermansen: Enig! Og jeg vet, men sikkerhet, at denne personen sier det samme til fler enn meg. Så det handler mer om skikk og bruk enn faktisk kjemi mellom mennesker. Takk for det, du har en strålende hårmanke sjøl:) Klem, og lykke til med nærtstående fødsel.... Iiiiih!

  Perlen

  08.jul.2011 kl.14:49

  Cecilie: Takk, det er pent sagt:) Tror hun er mer bitter...

  Skriv en ny kommentar

  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Design av camillafredrikke.blogg.no
  hits