• 19.jul.2011     Kl.06:50
 • En anorektisk moteblogger med angst for karbohydrater...

  Så fikk jeg selvfølgelig en mail fra en av mine herlige lesere som i all sin bekymring lurte på om jeg (and I quote): "ikke kan la være med å slanke deg for du er nydelig som du er"...

  Dette er da, en kommentar til mitt nye"Treningsprosjekt", hvor jeg har store planer om å bli en veltrent mamma. Vel, kjære leser, og andre som måtte finne på å tro at jeg er enda en av de anorektiske motebloggerne som ikke spiser ett eneste gram karbohydrater og har angst for alt som fyller opp magen samtidig som jeg løper 3 mil hver dag, NEIIIIIII!

  Jeg har virkelig ingen ambisjoner om å hverken gå ned i vekt eller bli fanatisk når det kommer til trening og kost. Jeg vil trene og leve sundt, og rett og slett ta imot alle helsegevinstene og eventuelle forandringer det har på kroppen med åpne armer. 

  For å understreke hva jeg mener, vil jeg gjerne skrive et par ord om mine "Treningsidoler". Dette er to jenter hvis blogger jeg følger daglig. Og jeg lar meg selvsagt påvirke av deres smittende gode humør og mengder av energi. Dette er jenter som vil noe. Dette er jenter man trygt kan se opp til. 

  De to jeg snakker om, er Silje Mariela (www.bodywork.blogg.no) og Kristine Weber (www.kriweb.no). Ikke bare kroppene, som jo ser fantastiske ut, men også motivasjonen og evnen til å ha treningen som en livsstil er avgjørende for at jeg har valgt dem. Jeg har fått tillatelse til å låne to bilder av dem, slik at vi en gang for alle kan se hvor fantastisk flotte de er, og hvor heldig man er hvis man kan oppnå en lignende fysikk. 

   

  Silje Mariela

   

   
  Kristine Weber


  Jeg vil også påpeke noe de begge er riktig dyktige med, og det er kosthold. Kosthold er en stor del av treningen, og man kommer ingen vei hvis man sluntrer unna her. Disse to jentene tuller ihvertfall ikke med kostholdet sitt, for så ville de aldri hatt en så sterk og sunn fysikk. 

  Og, en siste ting. Har en drøm og en visjon om å kunne nærme meg en lignende form, men jeg tenker altså på veldig lang sikt. Så jeg stresser ikke, og har jo heller ingen ambisjoner om at det skal bety ALT for meg. Men det er jo virkelig ingenting som motiverer meg mer enn alle positive helsegevinster man sitter igjen med hvis man kommer i gang med en sunn og sterk livsstil. 

   

  11 kommentarer

  Silje

  19.jul.2011 kl.17:27

  fint innlegg! enig, Silje og Kristine ser smashing ut :D

  Maria Ramstad

  19.jul.2011 kl.17:34

  godt innlegg. Men jeg syns ikke man skal rakke ned på folk som har spiseforstyrrelser på den måten. De har faktisk et problem.

  Annelin Nordbø Selje

  19.jul.2011 kl.18:02

  Fint innlegg! Tynne jenter ser best ut! Fin blogg!

  Leg igjen ett spor i min blogg og' :)

  Perlen

  19.jul.2011 kl.21:18

  Annelin Nordbø Selje: Hei:) Takk for kommentar, men jeg tror du misforstår meg litt:) Veltrente jenter ser best ut! Sunne jenter ser best ut!:)

  Perlen

  19.jul.2011 kl.21:18

  Silje: Nydelige jenter:)

  Perlen

  19.jul.2011 kl.21:20

  Maria: Synes jeg overhodet ikke. Jeg forsvarer min mening bak min trening og mitt syn på dette. Men ja, jeg synes ærlig talt enkelte jegter som har et problem heller burde skaffe seg hjelp enn å uttrykke dette som noe godt på bloggene sine!!!

  Stine Marie

  20.jul.2011 kl.00:13

  Veldig bra skrevet! Helt enig med deg. Det må kunne gå an til å fremme en sunn livsstil uten å bli missoppfattet som spiseforstyrret. Det er ALT for mange blogger som fremmer dårlige matvaner litt i det sjulte - bare for å omtrent bevise hvor lite de spiser i løpet av dagen. *riste på hodet*

  Stå på!!

  Perlen

  21.jul.2011 kl.09:31

  Stine Marie: I know! Synes det er helt utrolig at folk leter etter en grunn til å misforstå. Men, for all del, jeg har alt på det rene jeg:)

  Silje Mariela

  21.jul.2011 kl.09:55

  For et utrolig hyggelig innlegg, og tusen takk for så fine ord. Det varmer veldig, og jeg synes det er så utrolig artig å høre at du liker bloggen min ;)

  Helt enig i at Frk Weber er et godt forbilde. nydelig jente!

  Tren hardt og spis bra så skal du se at dine mål ikke er langt unna i det hele tatt. Sett hodet opp for suksess, og du skal se at du kommer i mål fortere enn du aner. Ha en riktig god torsdag skjønne deg. Klem

  Perlen

  21.jul.2011 kl.17:43

  Silje Mariela: Tusen takk, og takk igjen for masse inspirasjon:) Jeg skal bruke fettforbrenningsprotokollene, så da går det nok fort når man kombinerer med sunn mat og styrketrening:) Gleder meg til å se resultater:)

  Kristine

  02.aug.2011 kl.16:02

  Tusen takk! Dette var hyggelig å lese ♥

  Fortsatt god sommer til deg!

  Skriv en ny kommentar

  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Design av camillafredrikke.blogg.no
  hits