• 19.jul.2011     Kl.23:01
 • Spiseforstyrret og fornærmet?

  ikk mange fler mail enn normalt, negative sådan, angående mitt forrige innlegg. 

   

  Jeg vil, først og fremst si at jeg setter stor pris på at mine lesere er så lojale at de gir meg tilbakemeldinger. Og hyggelig nok får jeg nesten kun positive kommentarer på bloggen. Pr mail får jeg litt av begge dele, men meste negativt faktisk. Det positive for meg et jo at jeg får mulighet til å forvare meg, uten at det er "offentlig". Til gjengjeld synes jeg det er litt synd at folk føler de ikke kan si sine meninger "out loud", mest sannsynlig pga. all kritikk man lett kan få for det. 

  Vel, jeg er lei meg for at mange føler jeg snakker "nedverdigende" mot spiseforstyrrelser på grunn av en, fra min side, halv-humoristisk-ironisk overskrift i forrige innlegg. Men, kjære meg, hva med alle oss som ikke er spiseforstyrret som må høre om alle de vanskeligheter de spiseforstyrrede har med å gjøre? Og hva med alle de "Tynne" som forteler om alt de misliker med de "feite"?, og Hva med alle de friske som klager over de syke og omvendt? Altså, Slapp av!

  Dette var altså aldri en debatt om dette. Mitt synspunkt er at jeg fremmer en sunn livsstil, THAT`S IT!. Men serriøst, sorry hvis jeg fornærmet noen. Spesielt dere som påvirker unge bloggere til det motsatte...

  SERIØST!

   

   

  6 kommentarer

  The Road

  19.jul.2011 kl.23:16

  Godt skrevet du... Vi trenger en debatt om spiseforstyrrelser og hvor lite hjelp mange av disse og familiene får.. Jeg er selv tante til ei med Anorexia og familien sliter seg ut.. Leve sunt er også mitt motto... Ha en fin kveld..:)

  Trine

  19.jul.2011 kl.23:25

  Det må være noen som føler seg truffet, på en eller annen måte.

  Ellers får man jo ikke ondt et visst sted, når det er så godt gjennomtenkt og planlagt.

  You go girl!

  Camilla Fredrikke - Min musikk

  20.jul.2011 kl.00:19

  Med tanke på at du har en lille søster (meg) som tidligere ikke hadde et så sundt forhold til mat, så håper jeg VIRKELIG at ingen tror at du snakker nedverdigende som spiseforstyrrede.

  Dessuten vet jeg at du jobber for en sund livsstil og vet hva du står for. Det handler ikke om hvor mange kg man har på kroppen, men hva man putter i munnen og hvordan man lar kroppen jobbe. Vi trenger da alle det - og sorry søss --> Men det trenger du og. Og det vet jeg du får til, for sånnt er du god på ;) Stå på, tren riktig, spis sundt så kommer du dit du vil :)

  Dere som trodde noe annet om Perlen har nok tatt alvorlig feil ;)

  Perlen

  21.jul.2011 kl.09:28

  The Road: Hei, ja, jeg tror også det er en forferdelig sykdom som sliter på mange familier og enkeltpersoner. Det er en debatt som gjerne må komme opp, men foreløpig så holder jeg meg unna dette på min blogg da jeg egentlig ikke har så mye kunnskap til å ta den. Jeg ønsker meg bare at alle kunne se de fantastiske helsegevinstene i å leve sunt og trene.

  Perlen

  21.jul.2011 kl.09:29

  Trine: Enig, tror det valser enkelte folk inn og ut av blogger bare for å lage kvalm og kritisere!

  Perlen

  21.jul.2011 kl.09:33

  Camilla Fredrikke: Takk lillesøss:) Glad i deg. Og takk for at du forsvarer meg, det e godt fra en som kjenner en:) Men samtidig burde det ikke vært nødvendig. Ja, jeg trenger også en mye sunnere livsstil. Sommerkvelder med øl og frityrstekt mat i københavn er ikke sundt for noen, selv ikke meg:)

  Skriv en ny kommentar

  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Design av camillafredrikke.blogg.no
  hits