• 21.jul.2011     Kl.10:14
 • Den lange veien til den perfekte kjole  Skal man være Pippa så får man gjøre det med stil. 

  Med disse ordene i bakhodet satte brudens mor og søster/forlover (meg) seg i bilen med mann og barn og kjørte langt om lenge for å komme til kjolebutikken. Det er selvfølgelig ikke hvilken som helst kjolebutikk, og vi kjørte i 5 og en halv time, og vel så det for å komme frem til butikken. Det ar en fin tur ihvertfall, og vi kjørte rett ut i havet.

   


  Fantastisk vakkert å kjøre Atlanterhavsveien. Anbefales!

   

  Etter en bedre middag med etterfølgende hotellovernatting gikk turen til kjolebutikken. Uten menn og barn, selvfølgelig. De ble planta på en sportsbutikk. Kjoler ble prøvd, og forkastet. Vi var ikke ute etter et tyllmareritt, men som de kvinnene er kunne vi jo ikke unngå å svømme litt rundt i tyllvoldtatte prom-dresses fra tidlig 90`tall et par ganger. Vi hadde jo en verden av kjoler foran oss, og en god latter forlenger som kjent livet. Etter diverse anfall av krampelatter, enkelte felte tårer over glidelåser som ikke ville igjen, og noen "bildebeviser" på Iphone, fant vi begge "den perfekte kjole". 

  To kjoler. Ulike som dag og natt, men som begge bringer fram en fantastisk følelse i oss. De perfekte kjolene. 

  For ikke å avsløre kjoledrømmen riktig ennå, får dere se deler av den. Altså farven.

   

   

  Sorry folks. That's all I have to give! • 24.feb.2011     Kl.21:24
 • Mine nye skatter fra Karen Millen

  Så ble det en veldig fruktbar dag i Magasin i Lyngby. Det er jo ingen hemmelighet at jeg ELSKER Karen Millen, så det var kanskje ikke så merkelig at det var der Phillip fant meg da vi skulle møtes i eh... barneavdelingen. Men jeg må altså si til mitt forsvar at jeg allerede hadde kjøpt de klærne Emilia skulle ha. Så nå var det visst min tur.

  Og det kan dere tro det ble. Jeg investerte i en ny, lekker topp i silke og bomull, som er like fin til hverdag som fest. Men, vi stoppet vist ikke der, for Phillip fant en kjole som han syntes jeg bare MÅTTE prøve. Og han ble tydeligvis fornøyd med det han så, for den ble med i shoppingbagen (takk min elskede!). SÅ nå mangler jeg bare den fantastiske skinnjakka jeg fant. Men den kommer jeg nok til å sikle på ei lita stund...

  Her er ihvertfall "fangsten". Men jeg må bare si at begge dele tar seg mye dårlige ut på bildene enn i virkeligheten. Er bare ikke helt med på den "dagens outfit"-trenden, så eneste muligheten til at andre får se det på er hvis jeg tilfeldigvis har det på en dag det blir tatt litt bilder.

   
 • 23.feb.2011     Kl.09:10
 • New look...

  Så har jeg bestilt litt tøy. Igjen. Men jeg kan jo selvfølgelig ikke understreke nok hvor viktig det er med noe nytt innimellom. Spesielt litt vårlige antrekk nå når vi venter på våren. Men jeg tør påstå at jeg har begrenset meg. So far.

  (bilder lånt fra nelly.dk)


 • 11.feb.2011     Kl.10:24
 • A girl has got to have...

  ..new shoes!

   
 • 08.feb.2011     Kl.15:04
 • My shoppingbag!

  Camelfarvede highwaist-leggings, smykke, armbånd, pumps med kilehæl og to tubeskjerf var det jeg endte opp med å kjøpe. Tubeskjerfene ble ikk emed på bildet, men de er faktisk det jeg ble aller mest fornøyd med. Bortsett fra skoene. Og leeggingsene. Og.. neida. • 03.feb.2011     Kl.05:46
 • Åpning av ny butikk i Lund (Sverige)

  Min venninne Rebekka åpner sin første (av mange!) butikk i dag. Hurra for henne!

  Familien Knøfler setter seg faktisk på toget (for første gang) for å kunne overvære dette. Klapp på skuldra til oss, som trosser angst for kollektiv trafikk og reiser til Sverige.

  Men, dette vil vi heller ikke gå glipp av for alt i verden. Perlen er blitt lovet en goodiebag, og da er det ihvertfall ingen grunn til å nøle. Heller ikke Phillip har så mye han skulle sagt. Men han ble lokket med en drink eller to, og da var heller ikke han vanskelig å be.

  Så blir det shopping folkens. Krysser fingrene for at det er noen få, små varer igjen til jeg kommer. Har til og med fått hjelpe Rebekka å plukke ut noen varer til butikken, så jeg blir jo nødt til å kjøpe noe av det. Så jeg kan holde mitt ord om at det selger. Eh.

  Joda, dere skal få vite hvilken butikk det er.

  Barampampam:

   

   

   

  Så, i anledning denne åpningen har jeg selvfølgelig snoket litt inne på hjemmesidene for å se hva jeg kan forvente. Jeg har satt sammen litt inspirasjonsbilder for min egen del. Og dere er selvfølgelig så heldige at dere får glede dere sammen med meg.

  Alle disse varene er fra www.pieces.com.

   

   

   

   


    • 02.feb.2011     Kl.12:01
 • Jeg drømmer om en grå sommer...

  Altså, i ordets rette forstand; MOTEsommer.

  Jeg drømmer ihvertfall om denne å Diane von furstenberg blusen med dertil egnet sommerlig tilbehør. Hvis den lille blå veska nede i hjørnet i tillegg hadde hett Birkin, ville alle hjerter fryde seg. I denne kroppen ihvertfall.

  Jeg har falt pladask for den grå/blå kombinasjonen, og har sittet på nett ei lita stund nå og latt meg inspirere. Jeg trenger ikke bli bedt to ganger om å ta på meg dette nei...

   


 • 20.jan.2011     Kl.13:43
 • Swimsuit-shoot 2011...

  Jeg har de siste åra kjøpt bikinier på Victorias Secret. Det er utrolig mye fint å velge mellom, og jeg har alltid hatt problemer med å IKKE bestille et tyvetalls bikinier.

  I fjor var jeg høygravid i sommerhalvåret, så bikini-budsjettet ble ikke brukt. Det betyr at det er fordoblet i år, og jeg kan gå AMOK. Neida. Joda. Jeg skal iallefall ha et par nye. Nå er jeg jo så heldig at alle jeg har fra før faktisk passer ennå (bank-i-bordet!), så behovet for en hel haug er vel ikke akkurat tilstede.

  Og heldigvis for det, for ALDRI har utvalget vært så dårlig!!!

  Jeg måtte virkelig ta meg sammen for å finne et lite utvalg på 6 bikinier jeg likte. Og hvis jeg skal være helt ærlig er det kun 3 av dem som egentlig er aktuelle for meg.

   

  Har du noen favoritter av disse?
  Har du noen tips til hvor man kan finne fine bikinier? • 01.jan.2011     Kl.15:34
 • Drømmekjolen som endelig ble min!

  Og den ble brukt da jeg hoppet inn i det nye året sammen med min elskede mann.

   


 • 30.des.2010     Kl.10:07
 • Det nye året skal ringes inn med stil

  Husker dere innlegget om at jeg hade dilla på Karen Millen? Vel, jeg var så heldig å få drømmekjolen i julegave av min kjære ektemann, så dermed er nyttårsantrekket nesten klart.

  Skoene kjøpte jeg rett før jeg reiste til Norge, og en sniktitt kan jeg vel gi dere.


  Kjole - check

  Sko - check

  Mangler å finne en løsning på undertøysdelen, kan nemlig ikke ha Bh under kjolen. Men vil prøve å finne en som kan trikses til. Føler meg altfor naken uten egentlig. Mangler også håret. Aner ikke hva jeg skal gjøre der, men setter det vel opp på et vis.

  Hvor ble det av Jan Thomas? Hadde jo ønska meg han i julegave...  Perlen

  Perlen

  27, Trondheim

  Hei! Jeg er en ekte Perle som befinner seg i København hvor det er dejligt å være norsk. Den 14.07.10 ble jeg mamma, og den 29.11.10 ble jeg kone. Det har vært et stort år for meg og min lille familie, og jeg gleder meg til å se hva 2011 bringer for oss. Hvis du vil følge med, så forteller jeg det meste her på bloggen. Jeg kan kontaktes på mail: merethethangstad@gmail.com

  hits